martes, 2 de junio de 2009

¡ENHORABONA A TOTS PER EL PRIMER PREMI EN LA PRIMERA SECCIÓ!


En primer lloc, donar l'enhorabona als músics, que amb el seu esforç i dedicació han fet possible aquest reconeixement tan gran a la nostra banda. En segon lloc, l'enhorabona al director per guiar la nostra interpretació i com no, mil gràcies als nostres socis, familiars i seguidors que ens hi ha donat suport sempre. També, estenc la meva enhorabona a tots els directius que estem treballant per a aportar la nostra ajuda de forma desinteressada.

En dies com el passat 31 de Maig, és un honor i una satisfacció personal ser membre d'aquesta banda, sempre ho és però en actuacions com aquesta, encara més si cap. Personalment, quan va acabar la nostra intervenció, em vaig adonar que havíem tocat a un gran nivell i no em cabia cap dubte que la nostra actuació seria difícil de superar (i no és modèstia) és realitat. Aquest grup té qualitat individual de sobres i quan la qualitat individual es posa al servei del grup, som una gran banda.

Davant esdeveniments com aquest, un músic ha de concentrar-se i tensionar-se perquè tots els sentits estiguin posats en la interpretació. És necessari parar esment a la música i saber interpretar cadascú el seu paper, sabent quan el teu instrument és protagonista i quan no. Això determina l'acoblament del grup. 
Afinació, matisos, sonoritat, els papers solistes, els atacs i tots els altres elements expressius van sortir perfectes. A això va ajudar l'acústica del Teatre Calderón d'Alcoi on l'intèrpret es troba molt còmode. Recordec aquesta mateixa sensació en el Palau de la Música de València.

Un músic treballa durant tota la seva carrera per a obtenir aquestes sensacions i és un plaer tenir a Agost gent com vosaltres que fa que la música es converteixi en art i la persona en artista complet. Les composicions són el reflex d'un pensament de l'artista i les interpretacions són el desenvolupament d'aquest pensament, et transporta a l'estat mental del compositor, com va dir Beethoven.

Gràcies per fer-nos sentir artistes! Fa més el que vol que el que pot i vosaltres poeu i heu volgut.

Este premi és de tots. Espere que sigam disfrutant de la música!

 

No hay comentarios: