jueves, 22 de enero de 2009

DÍA DE LA VÍRGEN DE LA PAZ

El próximo Sábado día 24 de Enero continuaremos con las actuaciones previstas por nuestra banda en las fiestas en honor a la Vírgen de la Paz.
Estamos citados a las 9'00 horas para realizar una pequeña Diana - Pasacalle desde el Ayuntamiento. A continuación habrá un descanso para almorzar y sobre las 10'45 volveremos de nuevo al Ayuntamiento para realizar el pasacalle para recoger a las Reinas de Fiestas y acompañar a toda la Comisión de Fiestas a la Misa de las 12'00 horas.
El horario de la procesión de la tarde está por concretar.

3 comentarios:

Tatharmith dijo...

Xe! Una altra banda en blog! Cada setmana trobe una nova a internet jaja. Com està el tema de demà dissabte? Esteu de festes a Agost? Ho dic perquè tenim que tocar en l'església i no sabem si quedar-nos a dinar per ahí. Ens recomaneu algun restaurant típic i baratet?

Bé companys salut i records per a Piedad i Juanjo! Fins demà!

CASANOVA dijo...

De la teua part! Pietat últimament no pot vindre molt a la Banda per el tema dels xiquets i Juanjo encara està donant per sac, jajajaj! Com a mestre!
Aneu al Palacio si voleu barat i si voleu algo més sustanciós teniu Casa Mari Leo o Tino! Açí es menja bé en qualsevol lloc. Salutacions

Tatharmith dijo...

T'agraïsc els suggeriments però finalment amb el vendaval no ens vam quedar a Agost després del concert i ens vam tornar a casa esquivant arbres, cartells i demès coses que passaven volant.

La missa a mi personalment em va agradar prou així que chapeau per Agost! Si publiqueu els concerts al blog espere muntar per al pròxim en una expedició des de Campello. Salut!